Beyoncé става кмет на град в Калифорния

30 август 2023
Beyonce
Снимка от instagram.com/beyonce

Преди концертите на Taylor Swift градове променяха временно имената си или кръщаваха улици на нейно име. Санта Клара в Калифорния отиде и по-далеч, като обяви певицата за почетен кмет на 28-и и 29-и юли, за когато бяха насрочени нейните изяви там, част от турнето „Eras“. Градът също беше наречен "Swiftie Clara" за тези два дни.

Сега и Beyoncé ще бъде удостоена с честта да стане почетен кмет на Санта Клара преди нейния концерт в града от световното ѝ турне "Renaissance", който ще се състои в сряда. 

„Град Санта Клара е развълнуван от предстоящото посещение на Beyoncé на световноизвестния стадион Levi's“, каза говорителят на Санта Клара Michelle Templeton в изявление. „Нейните концерти със сигурност ще донесат много енергия и вълнение“.

По-рано тази година беше съобщено, че „Renaissance“ може да се превърне в най-печелившото турне на Beyoncé и може дори да надхвърли приходите, които е спечелила от всичките си предишни изяви взети заедно.

Според информацията последното ѝ турне, „On The Run II“ от 2018 г., е донесло 254 милиона долара брутни приходи. Приходите от сегашната ѝ обиколка са на път да надхвърлят 2 милиарда долара.

Beyoncé се насочва към края на последния етап от турнето, което включва 56 шоута. Началото беше в Стокхолм, Швеция, през май, а финалът ще бъде на 1-ви октомври в Канзас Сити, Мисури.

Новини