Клип с раздразнената на екипа си Beyoncé събира популярност в интернет

21 юни 2023
Beyonce
Снимка от instagram.com/beyonce

Beyoncé е една от най-големите световни звезди и нейното желание е закон. Затова и реакцията ѝ, когато изискванията ѝ не се изпълняват, стана изключително популярна в интернет пространството. 

Клипче от шоуто на певицата в Амстердам, част от турнето ѝ "Renaissance", е запечатало нейните критични погледи и жестове към сценичния екип. Случката се разиграва докато тя изпълнява песента "Summer Renaissance", седнала върху статуя на кон. Хората от екипа обаче пропускат да забележат знаците на Beyoncé, която раздразнено се опитва да ги накара да махнат от сцената металната конструкция със стълба, чрез която тя се е качила върху коня. Във видеото се вижда как самата певица се опитва да избута стълбата с ръка, а после и с крак, и дори извиква "О, Боже!" към обърканите служители. 
 

@beyoncevi Replying to @dojvfx she said a round of applause directly into his eyes I CANT i love her #beyonce #renaissancetour #renaissanceworldtour #fypシ ♬ original sound - beyoncevi

Това е поредният любопитен момент от турнето на Beyoncé. Миналия месец певицата беше обвинена за покачването на инфлацията в Швеция. Решението на звездата да рекламира концертите си в страната доведе до рязко увеличение на цените в ресторантите и хотелите. Така Швеция регистрира инфлация от 9,7 % за месец май, стойност, която беше по-висока от прогнозите. 

Турнето на Beyoncé продължава тази вечер в Хамбург.

Новини