Beyonce започва своя "Ренесанс"

Мегазвездата ще издаде първия си албум от 6 години

16 юни 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Beyonce започва своя "Ренесанс". Мегазвездата разкри в социалните мрежи новия си проект озаглавен "Renaissance", като от публикацията става ясно, че “първо действие” от него ще излезе на 29-и юли. Съобщението беше направено под формата на смяна на личното ѝ описание в акаунтите ѝ в социалните мрежи, а в стрийминг платформите беше качена снимка с кратката информация.

"Renaissance" ще бъде албум с 16 песни и изглежда ще има продължение. Това ще бъде седмата колекция в дискографията на Beyonce и първа след “Lemonade” от 2016 г. 

Оказва се, че звездата е загатнала заглавието на проекта още през август миналата година. Тогава в интервю за сп. Harper’s Bazaar тя каза: “С всичката тази изолация и несправедливост през последната година, мисля че всички сме готови да избягаме, да пътуваме, да обичаме и да се смеем отново. Имам чувството, че се задава Ренесанс и искам да съм част от подхранването на това избавление по всеки възможен начин”. 

Няколко часа след като информацията за новия албум обиколи света, се появиха и величествени снимки на звездата от фотосесия за британско модно списание. Тя ще бъде на корицата на новия брой на изданието за месец юли. Главният редактор на списанието Edward Enninful описва процеса на работа по фотосесията на Rafael Pavarotti като “модна фантазия”. Enninful споделя, че по време на снимките Beyoncé е била изненадана от посещение на съпруга си JAY-Z и трите им деца. По думите на редактора дългия творчески процес музикалната звезда дължи на пандемията, която ѝ е дала много време да обмисля и премисля всяко решение, точно както тя обича. Той добавя, че предстои вълнуващо изобилие от нова музика на Beyoncé, което потвърджава подозренията, че "Renaissance" е само първа част от по-мащабен проект. 

Новини