Beyonce започва новата година с концерт

Това ще е първото ѝ самостоятелно шоу от близо 5 години

26 декември 2022
social
Снимка от facebook

Beyonce ще изнесе първия си концерт от близо пет години. 41-годишната суперзвезда - която по-рано тази година издаде дългоочаквания си седми студиен албум "Renaissance", не е правила самостоятелен концерт от 2018 г. Според нейни приближени тя се подготвя за едночасово шоу в петзвездния курорт “Atlantis, The Palm” в Дубай на 21-и януари, следвайки стъпките на колежката си Kylie Minogue.

Източник заяви пред рубриката Bizarre на вестник The Sun: "Beyonce се готви да пее в “Atlantis” като част от огромно събитие. Напоследък хотелът организира редица мащабни представления, като Kylie Minogue ще пее в новогодишната нощ".

Източникът допълва, че вече са изпратени покани за събитието, а билетите за шоуто на изпълнителката на хита "Crazy in Love" са като "златен прах" и добавя, че няколко големи звезди вече са резервирали своите места. Смята се, че е певицата е подписала договор на стойност 20 млн. паунда за участието.

Източникът добави: "Изпратени са покани за събитието с Beyonce, което е обявено като едночасово изпълнение, и това е най-горещото събитие в града. След това ще има парти с участието на Swedish House Mafia, които ще направят диджей сет. Това ще бъде първото истинско шоу на Beyonce на живо, откакто тя изнесе концерт на фестивала “Global Citizen” в Йоханесбург през 2018 г.".

 

 

Новини