Billie Joe Armstrong отиде на концерт на Taylor Swift

05 юни 2024
Green Day
Снимка от БГНЕС

Фронтменът на Green Day, Billie Joe Armstrong, отдели време, за да види лично какво му е толкова специалното на турнето на Taylor Swift "Eras". Той е посетил концерта на звездата в Лион, Франция, и сподели впечатленията си от поставилия рекорди сценичен спектакъл.

Певецът имаше няколко почивни дни по време на собственото си европейско турне, което започна в Мадрид на 1 юни, а тази вечер ще продължи в Лион. Затова той се отправил към Франция малко по-рано, за да проследи тричасовото шоу на Swift, за което всеки разказва. 

„Току-що гледах концерт от турнето "Eras" на Taylor Swift в Лион, Франция 🇫🇷!!”, написа той в Instagram след представлението. „Страхотна продукция. Страхотен глас. Страхотен артист. Страхотно писане на песни“, заяви той, добавяйки още „Невероятна публика“.

„Хората дори споделиха с мен няколко гривни за приятелство“, пише още певецът, показвайки двете ръчно изработени гривни, на които са изписани дрази от песни на Swift. „Много благодаря @taylorswift“.

Някои фенове на Green Day попитаха шеговито в коментарите да не би Billie да събира идеи за турнето на групата. Други пък отидоха по-далеч като предложиха той или групата да направят колаборация с Taylor Swift. А някои просто заявиха, че стискат палци Taylor да направи рок албум.

"Ако вие двамата на напишете песен, ще бъде епично!🖤🙌🖤", добавя друг. 

Преди време рок бандата Counting Crows, която скоро ще партнира на Green Day в турнето им, направи кавър на "The 1" на Swift от албума "folklore" по време на музикален фестивал. Изпълнението много се хареса на публиката. 

Magic - Музиката, която обичаш

 

Новини