Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Billy Crystal остави отпечатъци пред Китайския театър в Холивуд
Billy Crystal остави отпечатъци пред Китайския театър в Холивуд
Billy Crystal остави отпечатъци пред Китайския театър в Холивуд Понеделник, 15.04.2019 г., 11:13 ч. Ден преди церемонията той присъства на специално събитие по повод юбилея на "Когато Хари срещна Сали"

Актьорът и комик Billy Crystal циментира мястото си в историята на Холивуд, оставяйки отпечатъци от ръцете и стъпалата си пред Китайския театър в Меката на киното.

6997079.jpg

 

71-годишният Crystal остави в цимента и отпечатък от стъпалото на Майк Вазовски - персонаж, озвучен от актьора в анимацията "Таласъми ООД" (2001). Сред гостите на церемонията, с която беше почетен Billy Crystal, беше и режисьорът на романтична комедия "Когато Хари срещна Сали" Rob Reiner.

 

Ден преди да остави отпечатъците от ръцете и стъпалата си пред Китайския театър в Холивуд, Billy Crystal присъства заедно с екранната си партньорка Meg Ryan на юбилейна прожекция по случай 30-годишнината от излизането на екран на "Когато Хари срещна Сали".

6995355.jpg

6995315.jpg

6995368.jpg

 

Освен с ролята си в хитовата романтична комедия, Billy Crystal е познат на зрителите с участието си във филми като "Хвърли мама от влака", "Анализирай това" и "Анализирай онова".

 

 

Коментари