Бившият Капитан Америка се ожени

11 септември 2023
Chris Evans
Снимка от БГНЕС

Звездата от филмите на Marvel Chris Evans и приятелката му, актрисата Alba Baptista, са се оженили. 

Американските медии съобщават, че в събота 42-годишният актьор, който години наред изпълняваше ролята на Капитан Америка в касовите филми за супергерои на студиото, и половинката му, която е на 26 години, са си разменили брачни обети. 

Церемонията е била скромна и се е състояла в частно имение в Кейп Код, Масачузетс. Според информацията тя е била толкова тайна, че дори гостите е трябвало да подпишат декларации за поверителност и не им е било позволено да носят телефоните си.

Американските издания обаче твърдят, че сред гостите на щастливото събитие са били най-близките приятели и роднини на двойката, сред които и някои от колегите на Evans от киновселената на Marvel като Robert Downey Jr., Jeremy Renner и Chris Hemsworth.

Връзката на Chris и Alba беше потвърдена миналия ноември, само няколко дни след като сп. People избра актьора за най-сексапилния мъж на планетата за 2022 г. Предполага се, че двамата са били заедно от поне годин преди това. 

Baptista участва в поредицата на Netflix "Warrior Nun". Родният ѝ език е португалският, но тя говори също английски, испански, френски и немски.
 

Новини