Britney Spears отговори на Kevin Federline

Бившият съпруг на звездата твърди, че синовете им предпочитат да не се срещат с майка си

08 август 2022
social
Снимка от Instagram

Britney Spears реагира на изказвания на бившия си съпруг Kevin Federline. 

 

Бившият танцьор, за когото певицата беше омъжена две години в началото на хилядолетието и от когото има две момчета, даде интервю за Daily Mail. 

 

В него той казва, че Preston (16 г.) и Jayden (15 г.) са решили да не виждат майка си засега, като вече са минали няколко месеца от последната им среща. “Те решиха да не ходят на сватбата ѝ”, добавя Federline. Той също така намекна, че момчетата са особено притеснени от поведението на майка си в социалните мрежи, където звездата често публикува снимки и клипчета, на които е или полугола или напълно без дрехи: “Опитвам се да им го обясня така “може би това е просто още един начин, по който тя се опитва да изрази себе си”. Това обаче не променя начина, по който това им се отразява”. 

Kevin твърди в интервюто, че 13-годишното попечителство над Spears, което тя определя като години на финансова експлоатация и емоционален тормоз, и което беше прекратено от съда през ноември миналата година, всъщност я е “спасило”. Той разказва и колко е било трудно на децата им да се справят с последствията от съдебната битка. 

Spears публикува в Instagram Story коментар на интервюто: “Натъжава ме да чуя, че бившият ми съпруг е решил да обсъжда отношенията между мен и децата ми. Както всички знаем, да отглеждаш момчета тийнейджъри не е лесна задача за никого… Тревожи ме, че това е базирано на моя Instagram ... това беше МНОГО преди Instagram ... Дадох им всичко”. 

В друг пост Spears отговори на критиките на Federline за онлайн поведението ѝ, като написа, че “други изпълнители са правили много по-лоши неща, когато децата им са били много по-малки" от нейните: 

“Аз съм човек и правя всичко възможно. Бях контролирана и следена почти 15 години… трябваше ми разрешение дори за да пия най-обикновено болкоуспокояващо!!! Би трябвало да правя МНОГО повече от това да съм топлес на плажа като бебе!!!”. 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Britney Spears (@britneyspears)

Настоящият съпруг на Spears, Sam Asghari, за когото тя се омъжи през юни, също критикува коментарите на Federline, като в Instagram написа, че “твърденията му са невалидни що се отнася до дистанцирането на децата”: “Момчетата са много умни и скоро ще станат на 18 години и ще взимат самостоятелни решения и в крайна сметка може да осъзнаят, че трудната част е била да имат за модел за подражание баща, който почти не е работил през последните 15 години. Влакът на изобилието, в който се вози Kevin, скоро ще спре да се движи, което вероятно обяснява обидните му твърдения. Не го познавам лично и нямам нищо против него извън това, че е избрал да клевети съпругата ми. Характерът му се разкрива и от това, че одобрява жестокото 13-годишно попечителство”.

 

Новини