Bruce Springsteen обяви концерти на стадиони в Европа

31 октомври 2023
Bruce Springsteen
Снимка от БГНЕС

Bruce Springsteen и неговата E Street Band обявиха поредица от концерти на стадиони във Великобритания и Европа, които трябва да започнат през следващата година.

The Boss обяви новината днес на своите страници в социалните мрежи.

Европейското турне включва 22 дати за концерти, на които той ще свири на различни стадиони във Франция, Италия, Испания, Белгия, Германия, Швеция и други страни през лятото.

Новите дати за турнето бяха обявени, след като се наложи музикантът да отмени изявите си до края на тази година заради заболяването му - пептична язва. 

Рок ветеранът, който е на 74 години, обяви през август, че заради непосочено тогава заболяване се налага да отмени две шоута във Филаделфия. Три седмици по-късно всичките му изяви бяха отменени и тогава беше съобщена диагнозата му. 

През изминалия месец той определи нови дати за отменените концерти в САЩ, които ще се състоят през март и септември следващата година.

Междувременно Springsteen държа реч по време на въвеждането на съпругата му и колега в групата Patti Scialfa в Залата на славата на Ню Джърси. Самият музикант беше записан в нея през 2008 г. 

Новини