Bruce Springsteen сподели актуална информация за здравето си

11 октомври 2023
Bruce Springsteen
Снимка от БГНЕС

Bruce Springsteen сподели актуална информация за здравето си на фона на продължаващата битка с пептична язва. 

Миналия месец легендарният музикант отложи остатъка от турнето си заради заболяването си. Тогава беше обяснено, че той продължава да се лекува и да се възстановява, но по съвет на лекарите трябва да си вземе почивка и да се съсредоточи върху здравето си. 

Миналата седмица известният като The Boss музикант обяви новите дати за отменените концерти в САЩ с неговата E Street Band, които ще се проведат през 2024 г.

По време на вчерашното издание на поредицата „From My Home To Yours“ на Springsteen по SiriusXM, певецът се представи като „любимата ви рок звезда с болки в корема“.

„Позволете ми да отделя малко време и да благодаря на моите фенове, засегнати от нашите отложени шоута, за тяхното разбиране“, продължи той. „Много съжалявам, но това нещо с корема, въпреки способността ми да му се надсмивам, е истинско чудовище и все още, за съжаление, разтърсва вътрешния ми свят“.

Последното шоу на Springsteen преди отлагането се състоя на 3-и септември на стадион в Ийст Ръдърфорд, разположен в родния му Ню Джърси. 
 

 

Новини