Bruce Willis отпразнува рождения си ден със семейството си

20 март 2023
Bruce Willis
Снимка от БГНЕС

Семейството на Bruce Willis отбеляза 68-ия рожден ден на екшън звездата в социалните мрежи.

Бившата му съпруга Demi Moore публикува видео, което показва как с настоящата му жена Emma Heming и петте му деца са се събрали и пеят “Честит рожден ден”. В клипчето актьорът изглежда в добра форма и в приповдигнато настроение. Това са първите официални кадри с актьора, след като през февруари семейството му разкри, че той е диагностициран с тежка форма на деменция. Около година по-рано стана ясно, че Willis страда от афазия, състояние, което засяга способността на човек да комуникира. 

Съпругата на филмовата звезда, Emma, също сподели послание по повод първия му рожден ден след поставянето на диагнозата фронтотемпорална деменция. В него тя казва, че изпитва скръб и тъга в този ден, който би трябвало да е весел. Към видеото в Instagram тя пише:

“Днес е един от онези дни, когато изпитвам скръб и тъга. Хубавото е, че имам късмета да усещам вашата топлина и любов, които изпращате към съпруга ми и нашето семейство. Виждам съобщенията ви, историите, които споделяте, и мога да кажа само “благодаря ви”. Връзката с вас ми помага и се надявам да помага и на вас, макар и малко, за да знаете, че ви виждам и разбирам това, през което преминавате”. 

В самото видео 44-годишната Heming обяснява защо се чувства тъжна в този празничен ден:

"Днес моят съпруг има рожден ден. Сутринта ми започна с плач, както разбирате и от подутите ми очи. Просто мисля, че е важно да видите всички страни от тази ситуация. Хората винаги ми казват “О, ти си толкова силна. Не знам как го правиш”. Не ми е дадено право на избор. Иска ми се да имах избор, но в същото време в тази ситуация отглеждам и две деца”. Именно заради тях тя казва, че не може да си позволи да се отдаде на мъката. 

Heming и Bruce Willis има две дъщери - Evelyn на 8 години и Mabel на 10 години. 

 

Новини