Бурни овации за Christina Applegate на наградите "Еми"

16 януари 2024
Christina Applegate
Снимка от БГНЕС

Christina Applegate се просълзи на сцената на наградите "Еми", а публиката я посрещна с овации на крака. 

Актрисата първа излезе пред зрителите, за да връчи награда на церемонията и беше завладяна от емоции заради топлия прием, докато звучеше песента от сериала с нейно участие "Женени с деца". 

Applegate, която беше диагностицирана с болестта множествена склероза, се придвижваше с помощта на бастун, подкрепяна от водещия Anthony Anderson, и благодари на хората в залата, преди с чувство за хумор да ги помоли да успокоят страстите, за да може да се придържат към графика на шоуто. 

"Благодаря ви много. Вие тотално ме засрамихте с моето увреждане като станахте на крака, но добре", каза тя, което предизвика смях сред публиката. "Тялото ми не е от Оземпик", добави тя, като се пошегува наедрялата си фигура и с лекарството за диабет, което стана модно в цял свят да се използва за отслабване. 

Applegate беше номинирана за актриса в главна роля в комедиен сериал за поредицата "Мъртъв за мен", но наградата отиде при Quinta Brunson от "Начално училище "Абът". 

Миналата година Applegate каза, че появата ѝ на церемонията за наградите на Гилдията на актьорите ще е последното ѝ наградно шоу заради прогресиращото ѝ заболяване. Тя беше диагностицирана с множествена склероза през 2021 г. 

Новини