The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Cameron Diaz излиза от пенсия
Cameron Diaz излиза от пенсия
Снимка: instagram
Cameron Diaz излиза от пенсия Четвъртък, 30.06.2022 г., 14:24 ч. Актрисата ще участва в нов филм с Jamie Foxx

Cameron Diaz излиза от пенсия. Актрисата ще участва в нов филм на една от стрийминг платформите. В “Back in Action” (“Обратно в играта”) тя ще си партнира с Jamie Foxx. 

Сюжетът на продукцията не се разкрива, но става дума за екшън-комедия, а режисьор ще бъде Seth Gordon (“Шефове гадняри”). 

Foxx разкри за новия проект в Twitter със запис на разговора му по телефона с Diaz, която признава, че се вълнува, но също така е и малко притеснена за завръщането си към актьорската професия. За да разсее тревогите ѝ, той включва в разговора Tom Brady, който да ѝ даде няколко съвета как да излезе от пенсия. Играчът по американски футбол от Националната футболна лига на САЩ обяви през февруари, че прекратява кариерата си след 22 сезона на терена. Малко повече от месец по-късно обаче промени решението си и се върна обратно в играта.

В публикацията си Foxx уточнява, че снимките на новия филм предстоят по-късно тази година.

Diaz официално обяви, че прекратява актьорската си кариера през 2018 г., a последното ѝ участие беше във филмовата адаптация на мюзикъла “Ани” през 2014 г., където си партнира именно с Foxx. 

Сред най-известните филми на актрисата са “Ангелите на Чарли”, “Ваканцията”, “Бандите на Ню Йорк”, “Ванила Скай”, “Да бъдеш Джон Малкович” и “Ах, тази Мери”.

 

Коментари