Ed Sheeran излиза в почивка

Този път обаче ще е за кратко

04 ноември 2022
social
Снимка от BGNES

Ed Sheeran излиза в почивка до края на годината. 

Британският хитмейкър е завършил снимките на клип към песен от новия му албум, който се очаква да излезе следващата година, и се оттегля от общественото пространство до настъпването на 2023-а.

Певецът публикува снимка в социалните мрежи, на която е застанал върху голяма скала на плажа и написа към кадъра “Оттеглям до 2023 г. Ще се видим през новата година. С любов, Ed". Фотографията е заснета по време на работата по музикалното видео.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Ed Sheeran (@teddysphotos)

Наскоро Sheeran обяви, че снима документална продукция за живота си и планира да удължи турнето си “Mathematics Tour” до 2026 г. Той каза още, че се опитва да балансира нещата и да реши какво да включи и какво - не, в “откровения” си филм: "Няма смисъл да слагам в него нещо, което е вредно за живота ми. Границата е много тънка, точно затова живея в Съфолк, а не в Лос Анджелис. Животът ми като знаменитост се включва, когато съм в Ню Йорк, но когато съм си вкъщи, аз съм приятел, баща, съпруг, син. Не бива да носиш “звездните проблеми” вкъщи”.  

Ed ще издаде новия си албум “Subtract” следващата година и обясни, че се чувства много креативен сега, когато вече не се тревожи, че трябва непременно да прави хитове: "Напражението, че всеки албум трябва да бъде някаква грандиозна поп машина, вече го няма. Мисля, че имам поне пет такива и сега е дошло времето да пробвам различни неща и да поемам рискове. Ще имам концерти по стадиони с години, така че дори и да издам албум, който да се провали, ще продължа да свиря пред 90 000 души на вечер”.

 

Новини