Celine Dion изненада публиката на наградите "Грами"

05 Февруари 2024
Celine Dion
Снимка от YouTube screenshot

Една от големите изненади на вечерта на наградите "Грами" беше появата на канадската суперзвезда Celine Dion.  

Певицата излезе на сцената на церемонията на финала след дълго отсъствие от публичното пространство, за да връчи наградата за албум на годината, която беше присъдена на Taylor Swift. 

Celine беше трогната от бурните овации на крака, с които беше посрещната от публиката, и сподели:

"Когато казвам, че много се радвам да бъда тук, наистина го мисля. Тези, които са благословени да бъдат тук, на наградите "Грами", не трябва да приемат за даденост огромната любов и радост, които музиката носи в живота ни и на хората по целия свят".  

През 2022 г. певицата разкри, че е диагностицирана с рядкото неврологично заболяване Синдром на скования човек. Заради състоянието си тя няколко пъти пренасрочва концерти от турнето си и накрая го отмени окончателно. Здравето ѝ ще бъде в центъра на документален филм със заглавие "I Am: Celine Dion".

Междувременно някои фенове, гледащи церемонията на наградите "Грами", се ядосаха на Taylor Swift, която напълно пренебрегна Dion, след като взе статуетката си от нея. Неловкият момент беше запечатан от камерите и направи неприятно впечатление на мнозина. По-късно се появи снимка, направена зад сцената, на която Swift прегръща Dion и се усмихва щастливо, сякаш за да се извини за недоглеждането си от по-рано. 

Новини