Celine Dion не може да намери лечение на заболяването си

04 август 2023
Celine Dion
Снимка от Facebook screenshot

Сестрата на Celine Dion, Claudette, даде информация за състоянието на певицата. Преди малко повече от 6 месеца канадската звезда разкри, че страда от Синдрома на скования човек. Заради здравословните си проблеми носителката на "Грами" отмени оставащите концерти от световното си турне, които няколко пъти преди това бяха отлагани. 

В интервю за "Le Journal de Montreal" Claudette разкри, че сестра ѝ Linda се е пренесла да живее в дома на Celine и тримата ѝ синове René-Charles, Eddy и Nelson, за да помага за грижите за звездата. 

"Когато ѝ се обадя и тя е заета, говоря със сестра ми Linda, която живее с нея, и тя ми казва, че Celine работи упорито. Тя проучва какво казват най-големите специалисти и какви са най-новите открития за нейното заболяване", разказва Claudette.

Въпреки усилията на Celine, до момента не е намерено лечение, което наистина да ѝ помага.

"Честно казано, според мен преди всичко ѝ трябва почивка. Тя винаги прави всичко по силите си, дава максимума от себе си и винаги се опитва да е най-добрата. Но идва момент, когато сърцето и тялото ти се опитват да ти кажат нещо. И е добре да ги послушаш", казва тя във връзка с решението на Celine да се оттегли от сцената, докато намери лечение за състоянието си. 

55-годишната певица разкри диагнозата си през декември миналата година с емоционално видео послание в социалните мрежи.
 

Новини