Celine Dion помага на Priyanka Chopra да намери любовта

15 Февруари 2023
Celine Dion
Снимка от YouTube screenshot

Priyanka Chopra страда по починалия си съпруг, докато съдбата и музиката на Cеline Dion не я срещат със Sam Heughan в първия трейлър на филма “Love Again”.

В романтичната комедия героинята на актрисата изпраща sms-и на стария номер на покойната си половинка, който обаче вече е притежание на друг мъж. Той решава да се срещне с жената, която праща съобщенията, но не ѝ казва, че ги получава. А Dion освен себе си, играе и ролята на негов съветник по сърдечните въпроси.

Съпругът на Chopra в реалния живот, Nick Jonas, също се появява във филма, като един от мъжете, с които тя излиза на среща.

“Забавлявах се много докато снимахме филма”, казва певицата пред сп. People. “И завинаги ще пазя спомена за това, че имах привилегията да работя с толкова красиви и талантливи актьори като Priyanka Chopra и Sam Heughan”, добавя тя. Освен познатите хитове, във филма ще прозвучат и няколко нови песни от канадската звезда. “Мисля, че това е една прекрасна история, която те кара да се чувстваш добре, и се надявам хората да харесат филма и да харесат и новите песни”, споделя още Celine. 

Премиерата на “Love Again” е през май. 

 

Новини