Priyanka Chopra и Nick Jonas имат еднакви татуировки със специално значение

27 януари 2023
Priyanka Chopra Nick Jonas
Снимка от Instagram

Priyanka Chopra и съпругът ѝ Nick Jonas имат еднакви татуировки, свързани с неговото предложение за брак. В интервю за британското издание на сп. Vogue, актрисата разкри значението на татусите: “Имам рисунка на кутийка и отметка зад ушите. Съпругът ми има същите на ръцете си, защото когато ми предложи, ми каза, че покривам всички неща, които е искал, и се надява, че ще приема да сложи знак за “изпълнено” на още едно желание”. 

Priyanka не разкри татусите, но пък каза, че певецът е много съобразителен: “Когато той е наоколо, имам усещането, че всичко ще бъде наред. Той ме научи да подхождам към нещата много по-спокойно”. 

40-годишната актриса и 30-годишният изпълнител от Jonas Brothers започнаха връзката си през май 2018 г. и се ожениха само 7 месеца по-късно. Първото им дете, момиченце на име Malti Marie, се роди през януари миналата година чрез сурогатна майка. Бебето подрани с три месеца и затова е прекарало необходимото време в кувьоз. 
 

На критиките, че са използвали сурогатна майка, за да може бременността да не пречи на кариерата ѝ, Priyanka отговори така: “Не ме познавате. Не знаете през какво съм преминала. Само защото не искам да правя публична медицинската си информация, това не ви дава право да си измисляте истории. Имах медицински усложнения, затова тази стъпка беше необходима, и съм много благодарна, че имах възможност да го направя”. 

Новини