Charlie Puth почете Matthew Perry и на наградите "Еми"

16 януари 2024
Charlie Puth
Снимка от БГНЕС

На церемонията на наградите "Еми" беше почетена паметта на починалите през изминалата година актьори и други личности от телевизионната индустрия. 

Към края на шоуто Charlie Puth и дуото The War And Treaty стартираха сегмента в памет на покойните знаменитости. 

Puth започна с изпълнение на пиано на песента "See You Again", а The War And Treaty се присъединиха за припева. На екран зад тях се показваха снимки на звезди като Angus Cloud, Bob Barker, Barbra Walters, Kirstie Alley, Andre Braugher, Lance Reddick и други.

Puth и The War And Treaty включиха в изпълнението си припева на песента от сериала "Приятели" "I’ll Be There For You" в чест на Matthew Perry, който последен се появи на екрана зад тях. Perry почина на 28-и октомври в дома си в Лос Анджелис. През декември беше съобщено, че смъртта му е нещастен случай и е следствие от употребата на лекарството кетамин. То се използва като обезболяващо и за анестезия, но и за лечение на депресивни състояния.
 

Зрители в социалните мрежи обаче останаха недоволни от някои пропуски във видеомонтажа. В него липсваха актьорите Ryan O’Neal и Ray Stevenson. O’Neal, почина през декември на 82 години. Неговата телевизионна кариера се простира назад до 60-те години на миналия век, като у нас много ясно си го спомнят феновете на криминалния сериал "Кости" като бащата на главната героиня Темперанс Бренан. 

Stevenson, който почина през май на 58 години, се изявява в телевизията от 90-те години на миналия век. За последно участва в сериала на Disney+ "Асока" от вселената на "Междузвездни войни". Той имаше роля и във филма на Marvel "Тор" от 2011 г. Участвал е също в сериалите "Викинги", "Декстър" и "Рим".

По-късно стана ясно, че пропуснатите във видеото личности, които са починали през изминалата година, фигурират в списъка на сайта на наградите "Еми".

Новини