Charlie Puth изпълни „I'll Be There For You“ в памет на Matthew Perry

30 октомври 2023
Charlie Puth
Снимка от БГНЕС

Charlie Puth отдаде почит на наскоро починалата звезда от "Приятели" Matthew Perry на концерта си в Мелбърн, Австралия в неделя.

Puth, който дългогодишен фен на популярния ситком от 90-те години, посвети сантиментална пиано версия на емблематичната тематична песен „I'll Be There For You“ на концерта си в Мелбърн на актьора, който почина в своя дом в Лос Анджелис в събота.

„Искам да посветя тази песен на друга песен и ако ви накара да мислите за един човек, това е защото е посветена на него. Това означава ли нещо за теб?”, каза Puth под възгласите на публиката, преди да започне прочувственото изпълнение на песента. 

Perry, който изигра Чандлър Бинг в поредицата, почина в събота (28 октомври) на 54-годишна възраст. Оттогава целият свят оплаква загубата на любимия актьор, включително неговите колеги и приятели. 

@gracefrost_music @Charlie Puth #matthewperry #friends #charlieputh ♬ original sound - Grace Frost

Maggie Wheeler, която изигра приятелката на Бинг, Джанис Хозенщайн, написа в Instagram: „Каква загуба. Ще липсваш на света, Matthew Perry. Радостта, която донесе на толкова много през твърде краткия си живот, ще продължи да живее. Чувствам се много благословена от всеки творчески момент, който споделихме”.

 

Новини