Chris Martin се храни само по веднъж на ден заради Bruce Springsteen

23 март 2023
Coldplay
Снимка от БГНЕС

Кой мъж не иска тяло като на Bruce Springsteen? Оказва се, че рок музикантът от Ню Джърси поддържа страхотната си форма като ограничава храненията си, а Chris Martin е възприел неговия режим. 

В новия подкаст на водещия Conan O’Brien, фронтменът на Coldplay разкри, че вече се храни само веднъж дневно: “Всъщност аз вече не вечерям. Спирам да ям в 4 часа следобед, научих това, когато бях да обяд с Bruce Springsteen”.

Martin разказа, че миналата година обядвал с The Boss и съпругата му след концерт на Coldplay във Филаделфия. Тогава поискал да разбере как Springsteen поддържа страхотната си форма и жена му Patti казала, че той се храни само един път дневно. Chris казва, че и без това е бил на строга диета, затова възприел тази идея като предизвикателство и оттогава се придържа към нея. 

Coldplay в момента са на финала на обиколката си “Music of the Spheres” в Южна Америка. През май бандата ще има концерти в Европа, след които ще се върне в САЩ за още 7 шоута там. Едноименният им албум излезе през 2021 г.

Новини