Coldplay и Natalie Imbruglia пяха в чест на Olivia Newton-John

Заедно изпълниха и "Torn"

17 август 2022
social
Снимка от БГНЕС

Coldplay, Natalie Imbruglia и Jacob Collier изпълниха кавър на “Summer Nights” в памет на Olivia Newton-John, която почина миналата седмица. 

Съвместната изява беше в рамките на концерт на групата на стадион “Уембли” в Лондон.  

Imbruglia влезе в ролята на героинята на Newton-John от “Брилянтин”, Санди, а фронтменът на Coldplay Chris Martin се превъплъти в Дани, изигран от John Travolta. Collier се присъедини по време на припева на популярната песен от мюзикъла.

Coldplay бяха хедлайнери на шоуто, но партнираха на Imbruglia и за съвместно изпълнение на нейния дебютен хит “Torn” от 1997 г.

Групата в момента е в британската част на турнето си “Music of the Spheres”, което стартира през март от Коста Рика. От бандата обявиха амбицията си този път да намалят с 50% вредните емисии, генерирани от концертите, спрямо тези от миналата им обиколка през 2017 г. За целта те използват слънчеви панели за захранване на техниката си, както и специална подова настилка и велосипеди за създаване на енергия от движенията на музикантите и публиката по време на шоутата. Албумът “Music of the Spheres” излезе миналата есен. 

Imbruglia за втори път в рамките на месец изпълнява дуетна версия на “Torn” на сцена в Лондон. През юли тя си партнира с Olivia Rodrigo. 

Новини