Courteney Cox сподели един от любимите си моменти с Matthew Perry

15 ноември 2023
Matthew Perry
Снимка от БГНЕС

Courteney Cox си спомня хубавите моменти с телевизионния си съпруг Matthew Perry след смъртта му.

В Instagram актрисата, която изигра Моника Гелър в сериала "Приятели", написа:

"Благодарна съм за всеки момент, който имах с теб, Matty, и ми липсваш всеки ден. Когато работиш толкова близо с някого, както аз с Matthew, има хиляди моменти, които бих искала да мога да споделя. Засега ето един от любимите ми. Давам и малко контекст - Чандлър и Моника трябваше да имат забежка за една нощ в Лондон. Но заради реакцията на публиката, това се превърна в началото на тяхната любовна история. В сцената, преди да започнем да снимаме, той ми прошепна една смешна реплика, която да кажа. Той често правеше такива неща. Той беше забавен и много мил". 

Сцената, която Courteney публикува, е от епизода, в който Рос Гелър (David Schwimmer) се жени в Лондон. Той влиза в хотелската стая на Чандлър, който си лежи в леглото. Рос развълнувано извиква, че днес се жени, а щом излиза от стаята, Моника изскача изпод чаршафите и пита дали Рос е разбрал, че тя е там.

След края на сериала през 2004 г. Cox и Perry, които бяха една от най-обичаните екранни двойки, останаха приятели и често се събираха, като споделяха за срещите си с феновете си в социалните мрежи. 

През 2019 г. Cox публикува селфи на двамата с Perry в Instagram и написа: 

"Познайте с кого обядвах днес... ЗНАМ!! Може ли да съм по-щастлива? #истинскиприятели”.

Преди тази среща Perry прекарва три месеца в болница заради перфорация на червата. Според информацията той е бил в много тежко състояние. 

В интервю за сп. People през 2022 г. Perry каза, че Cox, Kudrow, Schwimmer, Jennifer Aniston и Matt LeBlanc са го подкрепяли, докато се е борил с пристрастяването си към алкохола и наркотиците по време на снимките на сериала.

"Проявяваха разбиране и бяха търпеливи. Това е като при пингвините. В природата, когато един се разболее, останалите го подкрепят и се разхождат с него наоколо, докато болният пингвин може да ходи отново сам. Нещо такова направиха и колегите ми с мен. Ние сме група от много близки хора, които се обичат". 

Новини