Jennifer Aniston и David Schwimmer с трогателни послания за Matthew Perry

15 ноември 2023
Matthew Perry
Снимка от БГНЕС

Jennifer Aniston и David Schwimmer също почетоха паметта на покойния си колега от сериала "Приятели" Matthew Perry. Актьорът, който ще остане завинаги в сърцата на феновете с образа на Чандлър Бинг, почина в края на октомври на 54 години. 

“Това ме нарани дълбоко… Да трябва да се сбогувам с нашия Matty предизвика откачена вълна от емоции, каквато не бях изпитвала досега", пише Aniston в Instagram. “Всички сме преживявали загуба в някакъв момент от живота си. Но когато имаш възможността да се потопиш в тази мъка, това ти позволява да почувстваш моментите на радост и благодарност за това, че си обичал някого толкова силно. А ние го обичахме много силно. Той беше част от нашето ДНК. Винаги сме били шестимата. Това беше семейство, което сме избрали и което промени посоката на живота ни. Колкото до Matty, той просто знаеше, че обича да кара хората да се смеят. Както казваше самият той, ако не чуе смях, се е чувствал сякаш ще умре. Животът му буквално зависеше от това. И той наистина успяваше да го постигне. Караше всички ни да се смеем. Много и силно. През последните седмици препрочитам съобщенията, които сме си пращали. Смях и сълзи и пак смях и сълзи. Ще ги пазя завинаги. Намерих едно съобщение, което той ми прати внезапно един ден. То казва всичко. (вижте втората снимка). Matty, обичам те и знам, че сега си в пълен покой и вече не страдаш. Говоря си с теб всеки ден... и понякога почти мога да чуя как казваш "може ли да си по-луда?".  Почивай в мир, малки братко. 
Ти винаги ми правеше деня хубав..." 

Schwimmer от своя страна благодари на Perry “за десет прекрасни години на смях и креативност". 

“Никога няма да забравя твоя безупречен усет за пускане на някоя шега. Можеше да вземеш една обикновена реплика и да я подчиниш на волята си, а резултатът беше нещо напълно оригинално и неочаквано смешно. И имаше голямо сърце. Беше щедър с него и го сподели с нас, така че успяхме да създадем семейство от шестима непознати. Тази снимка е един от любимите ми моменти с теб. Сега ме кара да се усмихвам и да скърбя едновременно. Представям си те някъде горе, със същия костюм и ръце в джобовете, как се оглеждаш - "Може си да има повече облаци?". 

Matt LeBlanc и Courteney Cox също публикуваха послания за приятеля си снощи. 

Новини