Cyndi Lauper остави отпечатъците си в Холивуд

06 юни 2024
Cyndi Lauper
Снимка от БГНЕС

С помощта на няколко добри приятелки Cyndi Lauper остави отпечатъци от ръцете и краката си на церемония пред известния Китайски театър в Лос Анджелис. В Instagram Story 70-годишната Lauper сподели кадри от събитието, на което присъстваха Cher и Bebe Rexha.

На церемонията Rexha каза за Lauper: 

“Бях привлечена от нея не само заради заразителните ѝ мелодии и нейния стил, но преди всичко заради нейната непримирима природна склонност да бъде себе си. Истинска, автентична". 

Cher пък си спомни как заедно с Lauper са изпълнили нейната песен “If I Could Turn Back Time” по време на специален концерт през 2002 г.:

“Тогава се чувствах много добре и тя излезе на сцената и ме изуми. И оттогава сме приятелки". 

Специалните събития в графика на Lauper завършиха с предпремиерна прожекция на филма за нея "Let the Canary Sing", а тя мина по червения килим в яркожълт костюм. 

Тази седмица Lauper обяви прощално турне в 23 града в Северна Америка. Между напредващата възраст и факта, че не е имала възможност да изнася концерти на големи арени от четири десетилетия, според Lauper, която стартира кариерата си през 1983 г., сега е идеалният момент за турне. 

"Искам да направя турне на големи арени. Не съм правила такова от 80-те и чувствам, че сега съм в добра форма. Чувствам се достатъчно силна, за да свърша страхотна работа".

Друг мотив за музикалната обиколка е развитието на технологиите.

„Има толкова много иновативни неща, които се случват с постановката, осветлението и изкуствения интелект. За мен идеята да го използвам [изкуствения интелект] за създаване на изкуство е невероятна... вълнуващо е". 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини