Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Дани Трехо спаси бебе след катастрофа
Дани Трехо спаси бебе след катастрофа
Дани Трехо спаси бебе след катастрофа Четвъртък, 08.08.2019 г., 14:34 ч. Актьорът съдействал на още една жена, за да извадят детето от катастрофирал автомобил

Актьорът Дани Трехо се е проявил като герой в реалния живот, като помогнал за спасяването на невръстно момченце от преобърнал се след катастрофа автомобил, съобщават Асошиейтед прес и Ройтерс.

75-годишният Трехо, познат с ролите на корави типове във филми като "Жега", "От здрач до зори" и "Мачете", разказва за местна телевизия, че е бил на път към автомеханик в Лос Анджелис, когато на пресечка в града е станал свидетел на катастрофата между два автомобила. Момченцето и баба му, която е шофирала удареното и отчасти смачканото возило, са останали заклещени в него.

Трехо и друг свидетел - жена, представила се като Моника Джаксън, са обединили усилията си в опит да извадят детето от автомобила преди пристигането на аварийните и спасителните отряди. Джаксън е пропълзяла от едната страна на обърнатото превозно средство, за да откопчае момченцето от столчето му, докато актьорът е успял да го издърпа от другата страна.

Дани Трехо допълва, че е трябвало да успокоява детето, преди да успее да го измъкне. Актьорът е останал с невръстния малчуган, докато специализираните екипи извадят баба му.

От пожарната служба потвърждават катастрофата между двата автомобила, единият от които се е преобърнал. При инцидента няма сериозно пострадали. Трима души, сред които бабата и момченцето, са откарани в болница за преглед.

Снимка: БГНЕС

Коментари