David Guetta предрече светло бъдеще на денс музиката след пандемията

Продуцентът обясни, че някои от най-големите му хитове са пуснати във времена на глобални вълнения

28 декември 2021
social
Снимка от БTA

David Guetta предрече светло бъдеще на денс музиката след пандемията. Суперзвездният диджей – който е работил с хора като Nicki Minaj, Sia и Black Eyed Peas по време на кариерата си – вярва, че жанрът на денс музиката ще бъде издигнат до нови висоти, когато клубните парти отново бъдат реалност, след като глобалната здравна криза приключи.

54-годишният David Guetta каза пред Evening Standard: „Мисля, че е част от човешката природа да приема нещата за даденост след известно време. Мисля, че хората приемат живота такъв, какъвто е бил за даденост. След Covid, партитата вече ще са луди. Това е съвсем различно нещо, когато се качим на сцената, това е истинска лудница. Мисля, че следващите няколко години ще бъдат най-добрите години за денс музика в историята."

Продуцентът обясни, че някои от най-големите му хитове са пуснати във времена на глобални вълнения и вярва, че публиката обича да търси бягство чрез денс музиката.

David Guetta каза: „Всеки път, когато има голяма криза, това е добре за денс музиката. Хората просто трябва да забравят всичко и да се забавляват добре, да се отпуснат и да танцуват."

 

Новини