Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Дейвид Шуимър е готов да играе Джеймс Бонд
Дейвид Шуимър е готов да играе Джеймс Бонд
Снимка: facebook
Дейвид Шуимър е готов да играе Джеймс Бонд Сряда, 05.02.2020 г., 10:27 ч. Звездата от “Приятели” очаква предложение след “пенсионирането” на Даниел Крейг

Звездата от сериала "Приятели" Дейвид Шуимър заяви, че не би пропуснал шанса да е следващият Джеймс Бонд, когато Даниъл Крейг се раздели с ролята на агент 007.

53-годишният Шуимър, който след две седмици ще се завърне на малкия екран с ролята на агент Джери Бърнстийн в комедийния сериал "Разузнаване", е насочил погледа си към друг образ на шпионин, след като Крейг за последен път се превъплъти в образа на агента на Нейно Величество в "Смъртта може да почака".

"Ако ми бъде предложено да изпълня ролята на Бонд, което никога няма да се случи, ще се възползвам от тази възможност" - увери той. - "Това наистина ще е абстрактна комедия".

Шуимър обаче смята, че има по-добър актьор, който е с по-голям опит от неговия и е по-подходящ за ролята. Запитан дали някой от партньорите му в "Приятели" ще е по-добър от него в образа на шпионин, той отвърна: "Фийби. Никога не знаеш дали тя лъже. Освен това има сестра близначка, така че двете може да се сменят." Ролята на Фийби беше изпълнена от Лиса Кудроу в популярния сериал.

Шуимър наскоро довери, че не смята, че е възможно да бъде съживен сериалът "Приятели", като се имат предвид "различните траектории в кариерите" на участвалите в него актьори. Той обаче е на мнение, че е възможно да бъде заснета друга версия на "Приятели" с нов актьорски състав.

Коментари