Детектив Монк се завръща

16 март 2023
Monk
Снимка от YouTube screenshot

Американска стрийминг платформа ще събере отново любимите герои от сериала “Монк” за нов филм. 

Целият екип на поредицата, начело със звездата Tony Shalhoub, ще участва в продукцията озаглавена “Последният случай на господин Монк”. Във филма Ейдриан Монк ще разследва един последен и много личен криминален случай, свързан с неговата доведена дъщеря Моли, която се подготвя за сватбата си. 

Създателят на сериала Andy Breckman пише сценария и е изпълнителен продуцент на филма заедно с Shalhoub. Randy Disk, който режисира десетки епизоди от поредицата, ще седне на режисьорския стол и за пълнометражната продукция. 

В ролите си отново ще влязат и актьорите Ted Levine (капитан Лиланд Стотълмайер), Traylor Howard (Натали Тийгър), Jason Gray-Stanford (лейтенант Ранди Дишър), Melora Hardin (Труди Монк) и Hector Elizondo (д-р Невин Бел).

За последно част от състава се събра през май 2020 г. за специалното видео “Mr. Monk Shelters in Place”, заснет във връзка с пандемията от коронавирус.

 

Сериалът “Монк” има 125 епизода, разпределени в 8 сезона, които се излъчваха между 2002 и 2009 г. Поредицата спечели и 8 награди “Еми”, три от които за Tony Shalhoub за актьор в комедиен сериал.

Новини