Madonna работи по нова музика преди турнето си

21 март 2023
Madonna
Снимка от Twitter

Madonna работи по нова музика с Max Martin. Преди голямото си турне това лято кралицата на поп музиката пише нови песни с помощта на шведския продуцент, който е създавал хитове за звезди като Taylor Swift, Adele, Katy Perry, The Weeknd и Britney Spears.

Певицата публикува в социалните мрежи снимка, на която двамата с Max Martin усилено пишат песни в звукозаписно студио. Към нея тя отправи послание към своите критици: “Когато се съмняваш, започни да работиш. Нищо не заглушава шума и скептиците повече от това да се фокусираш върху творческия процес”.

Последният албум на Madonna “Madame X” излезе през 2019 г.

Тази година тя ще стартира световното си турне “Celebration” на 15-и юли във Ванкувър, Канада. Мащабната обиколка ще премине също през САЩ и Европа. Звездата вече няколко пъти добавя дати заради безпрецедентния интерес и предстои да обяви още концерти. Турнето е в чест на нейната 40-годишна музикална кариера и ще включва най-големите хитове на поп иконата. 

Според световните медии Madonna влага всичко от себе си за представянето си на сцената и феновете ще се влюбят в спектакъла, който подготвя. 

Новини