Madonna е щастлива - отново може да танцува

28 юли 2023
Madonna
Снимка от instagram.com/madonna

Състоянието на Madonna продължава да се подобрява, след като миналия месец прекара няколко дни в болница с тежка бактериална инфекция. 

64-годишната музикална икона качи в Instagram видео, с което да покаже, че вече може малко да танцува, и за да отпразнува навършването на 40 години от появата на дебютния ѝ албум "Madonna". За музикален фон е избран хита "Lucky Star" от колекцията от 1983 г. 

"Да мога да движа тялото си и малко да танцувам ме кара да се чувствам като най-щастливата звезда на света. Благодаря на всички мои фенове и приятели! Вие също трябва да сте моите щастливи звезди! И честит 40-и рожден ден на моя първи албум", написа Madonna в поста си, заигравайки се със заглавието на песента "Lucky Star".

Миналата седмица тя сподели няколко свои снимки, за да покаже как се развива възстановяването ѝ. 

Заради здравословните си проблеми Madonna отложи старта на мащабното си турне "Celebration", който трябваше да бъде в Северна Америка в средата на този месец. Очаква се турнето да започне през есента в Европа. Според източници на американските медии звездата и нейният екип се надяват да стартират репетициите в средата на август. Също тогава тя прави планове как да отпразнува 65-ия си рожден ден, който е на 16-и август. 

Новини