Madonna е изписана от болницата и се възстановява у дома

29 юни 2023
Madonna
Снимка от twitter.com/Madonna

Madonna вече е изписана от болницата и е у дома, където се възстановява. Това е заявил източник на сп. People. 

В сряда мениджърът на 64-годишната кралица на поп музиката съобщи, че в събота тя е била хоспитализирана и е прекарала няколко дни в интензивно отделение с тежка бактериална инфекция. Заради здравословните проблеми световното турне на звездата, което трябваше да започне в средата на юли, беше отложено. Засега няма информация за пренасрочване на датите.

В четвъртък изданието DailyMail цитира анонимен близък на Madonna, който казва, че състоянието ѝ е било толкова сериозно, че нейните роднини са се подготвяли психически "за най-лошото". 

“През последните няколко дни никой не знаеше в каква посока ще се развият нещата и семейството ѝ се подготвяше за най-лошото. Затова всичко се пазеше в строга тайна от събота насам... Всички мислеха, че може да я загубим и това беше реалната ситуация". 

Според източника Madonna винаги е била работохолик и е склонна да мисли, че е "неуязвима" и често жертва здравето си в името на кариерата. 

“Това ѝ напомни, че трябва да се грижи за себе си. Наистина тази ситуация я "събуди". Тя не води достатъчно здравословен живот, особено за нейната възраст, и през последните няколко месеца се изтощи до краен предел. Мисли си, че все още е млада, но не е. Също така си мисли, че е неуязвима. Всичко в момента, включително турнето, е на заден план и никой не бива дори да споменава за това пред нея, за да не я дразни. Тя ще поставя кариерата и славата си на преден план до деня, в който умре".

Новини