Джеймс Бонд става татко в "Смъртта може да почака"

Шпионинът ще защитава света от биологично оръжие

08 юни 2020
social
Снимка от Forum Film Bulgaria

Британският вестник "Mail on Sunday" твърди, че в "Смъртта може да почака" героят на Daniel Craig ще бъде баща на петгодишно момиченце на име Матилда от д-р Маделин Суон, в чиято роля е Lea Seydoux.

Секретната информация за сюжета се появи, след като миналата седмица в интернет изтекоха графиците на актьорите за снимките и бяха предложени за продажба в eBay.

Графикът описва сцена, заснета в Италия миналата година, в която участват д-р Суон, новият таен агент Номи (Lashana Lynch) и Матилда, в чиято роля е Lisa-Dorah Sonne.

Коронавирусът отложи премиерата на “Смъртта може да почака”

Източник от екипа е потвърдил пред изданието новината, като уточнява, че бащинството на Бонд е било част от желанието на Daniel да направи така, че филмът да изненада зрителите. "Бонд винаги е успявал да очарова жените... Да бъде баща отваря нови възможности за развитие на историята", казва източникът.

Действието във филма, който ще е последен за Craig като агент 007, ще се развива пет години след събитията в "Спектър". В него Бонд се е оттеглил от служба в Ямайка заедно с д-р Суон, когато отново е призован да участва в мисия по спасяване на света.

Източникът разкрива и още един много интересен детайл от сюжета на 25-ия филм за Джеймс Бонд - шпионинът ще защитава планетата от биологична заплаха. "Не е точно COVID-19, но е подобна", казва той.

Новини