Джордж Клуни играе отново с Джулия Робъртс в „Билет за рая“

60-годишният актьор и 54-годишната актриса участват в новата романтична комедия

30 януари 2022
social
Снимка от twitter screenshot

Джордж Клуни e щастлив да играе отново с Джулия Робъртс в „Билет за рая“. 60-годишният актьор и 54-годишната актриса участват в новата романтична комедия като разведена двойка, която пътува до Бали, за да попречи на дъщеря си да се омъжи, а Джордж настоява, че е „късметлия“ да си сътрудничи с нея.

Говорейки пред Deadline, Джордж каза: „В момента, в който го прочетох, се обадих на Джулия и казах: „Разбра ли това?“ и тя каза, 'Да', а аз казах 'Ще го направиш ли?' и тя отговори: „Ще го направиш ли?“ и аз казах: „Да, ако ти участваш“.

Филмът е режисиран от  Ол Паркър, както и с участието на Кейтлин Девър и Били Лорд, а Джордж вярва, че филмът е "нещо специално".

Той каза: „Този ​​човек Ол Паркър е наистина прекрасен режисьор, а написа и сценарий. Не съм правил романтична комедия след (филма от 1996 г.) „Един хубав ден“. А в този Джулия и аз ще бъдем зли един към друг по най-смешния начин.“

Звездата от „Up in the Air“ продължи: „Върви страхотно, човече. Джулия е просто фантастична в него, а този прекрасен актьор на име Лукас Браво, който е абсолютно най-смешното нещо във филма, и знаете ли, Били Лорд и Кейтлин Девър. Това е просто наистина забавен, забавен, забавен актьорски състав. Прекарваме си страхотно."

 

Новини