Джъстин Бийбър почти не спи след проблемите на съпругата му

Тя е изписана и си почива вкъщи

15 март 2022
social
Снимка от instagram

Джъстин Бийбър е "много притеснен" след неотдавнашните медицински проблеми на съпругата му Хейли. Хейли Бийбър беше хоспитализирана на 10 март, след като получи симптоми, подобни на инсулт, които по-късно разкри, че са причинени от малък кръвен съсирек в мозъка й. За щастие оттогава тя е изписана и си почива вкъщи. Но източник каза на People, че след изпитанието Джъстин почти не спи.

Хейли не иска никой да се тревожи за нея, но това беше ужасяваща ситуация и за двамата“, казал източникът и добавил: „Джъстин все още е много притеснен."

В събота 25-годишният модел даде актуализация за състоянието си в Instagram Story, като благодари на феновете за подкрепата им.

„В четвъртък сутринта седях на закуска със съпруга си, когато започнах да имам симптоми като инсулт и ме откараха в болницата. Откриха, че имам много малък кръвен съсирек в мозъка си, което причини липса на кислород, но тялото ми го превъзмогна и се възстанових напълно в рамките на няколко часа.", казва Хейли Бийбър.

Тя продължи: „Въпреки че това определено беше един от най-страшните моменти, които съм преживявала, аз съм вкъщи и се чувствам добре и съм благодарна на всички невероятни лекари и медицински сестри, които се погрижиха за мен."

Новини