Джъстин Бийбър с искрено слово пред феновете на концерт

Бийбър започна световното си турне Justice на 18 февруари

11 март 2022
social
Снимка от poster турне

Джъстин Бийбър сподели някои искрени думи с феновете си на една от последните си спирки от турнето. Певецът сподели клип пред TikTok от пълната реч, обяснявайки визията за турнето му.

„Искахме това турне да адмирира равенство между хората. Това просто означава, че без значение как изглеждате, без значение каква е вашата етническа принадлежност, без значение какво правите или каква е работата ви, няма никой, който е по-добър от другия. Знам, че трябва да чуя това тази вечер", каза певецът. В свят, в който има толкова много „състезание“, „омаловажаване“ и „разделение“, Бийбър искал да уведоми феновете си, че „това турне е за единство“.

След това той продължи да благодари на посетителите на концерта, че са дошли на шоуто му, като това беше първата му от двете спирки в Ел Ей. Бийбър започна световното си турне Justice на 18 февруари в Сан Диего, Калифорния в подкрепа на албума си със същото заглавие. Издаден през 2021 г., албумът включва парчетата „Ghost“ и „Peaches“. Обиколката ще спре в повечето големи северноамерикански градове, след което ще обхване Европа, Южна Америка, Азия и др.

 

 

@justinbieber Take me as I am ?: @evanpaterakis ♬ original sound - Justin Bieber

Новини