The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Doja Cat и Taco Bell готвят изненада за Superbowl
Doja Cat и Taco Bell готвят изненада за Superbowl
Снимка: Virginia Records/Sony Music
Doja Cat и Taco Bell готвят изненада за Superbowl Събота, 12.02.2022 г., 10:16 ч. Парчето им е чисто нова версия на „Celebrity Skin“

11-кратнo номиниранатa за GRAMMY Doja Cat се обединява с Taco Bell за чисто нова версия на хитовия поп-рок химн на Hole - „Celebrity Skin“.

Парчето включва текст, преработен заедно с Courtney Love, която работи и по аранжимента. Вълнуваща песен за сила и индивидуалност, тази нова версия на „Celebrity Skin“ отпразнува различията и това, което прави всеки един от нас уникален.

Известна със своята музика, донесла ѝ куп отличия и награди, с енергичната си персона и завладяващо присъствие както на сцената, така и в социалните медии, Doja Cat е олицетворение на поколение, което възхвалява автентичността. Именно това я прави идеална за въпросната кампания.

Албумът Planet Her на Doja Cat, който излезе през юни 2021 г., бе номиниран за GRAMMY и доминира в класациите, дебютирайки на #1 в Billboard Top R&B Albums, както и на #2 в Billboard Top 200 и Billboard Top R&B/Hip-Hop Albums.

Коментари