Ryan Reynolds готви изненада за Deadpool 3

26 март 2023
Ryan Reynolds
Снимка от БГНЕС

Deadpool 3 е един от най-очакваните и мистериозни проекти в предстоящия MCU. Затова всяка новина за проекта неминуемо ще разпали феновете. 

Последният слух гласи, че Райън Рейнолдс може да доведе някои герои от поредицата за Локи на Том Хъдълстоун, съобщава Giantfreakingrobot.

Според този слух Дедпул конкретно ще пресече пътищата си с героя на Оуен Уилсън - Agen Moebius и героинята на Тара Стронг - Miss Minutes.

Във филма Дедпул на  Райън Рейнолдс ще пресече пътищата си с TVA, което може да означава, че може да се появи дори самият Том Хъдълстоун.

Хю Джакман, който се завръща в ролята на Върколака, вече посочи, че пътуването във времето може да бъде замесено. Когато феновете се притесняваха, че Deadpool 3 ще обърка задоволителния му край, Джакман ги увери, че всичко ще бъде наред благодарение на многостранния и пътуващ във времето потенциал на MCU. Разбира се, пътуването във времето означава, че се намесва TVA, което означава, че скоро може да видим Райън Рейнолдс да споделя екрана с Оуен Уилсън, Том Хидълстоун и другите основни играчи на Локи.

Новини