Ryan Reynolds отрече слухове за Taylor Swift

Актьорът отговори на предположенията на феновете

09 ноември 2022
social
Снимка от BGNES

Ryan Reynolds отрече слуховете, че Taylor Swift ще се появи в третото продължение на хитовия филм “Deadpool”. 

Фенове заподозряха, че поп звездата ще участва в продукцията, след като през септември излезе видео, в което актьорът съобщи, че започват снимките на лентата. То е направено в същата къща, използвана и за краткия филм на Swift от миналата година “All Too Well”. Видеото разкри, че Hugh Jackman ще се завърне в ролята си на Върколака в новия филм на Marvel, който се очаква да излезе през 2024 г. 

Пред Entertainment Tonight Reynolds отхвърли спекулациите за участие на Swift, а на въпрос дали все пак не би помислил да привлече певицата за проекта, той каза “Бих направил всичко за тази жена. Тя е гений”. Актьорът също така не спести похвалите си за новия албум на звездата “Midnights”: “О, Господи, да. Всички вкъщи го слушахме, не се шегувам. Много ми харесва. Направо сме обсебени”.

Swift е приятелка с цялото семейство на Reynolds, а двамата от години се подкрепят един друг. За първи път това се случи, когато през 2016 г. Swift облече костюма на Reynolds от филма “Deadpool” на парти за Хелоуин. Оттогава актьорът не пропуска парти на певицата за 4-и юли. Той използва и презаписаната версия на нейната песен “Love Story” от 2020 г. в реклама на приложение за запознанства. Гласът на сина му James пък е използван в парчето на Swift “Gorgeous” от албума “Reputation” от 2017 г.

Поп звездата разкри и името на най-малкото дете на Reynolds в албума си “Folklore” миналата година. В “Betty” се споменават имената и на другите му деца, James и Inez. 

В момента актьорът и съпругата му Blake Lively очакват четвъртото си дете.

 

Новини