„Доктор Хаус“ се завръща

18 март 2023
Hue Lorry
Снимка от Youtube Screenshot

В момента се работи по възраждането на популярната медицинска драма „Доктор Хаус“ за стрийминг услугата Hulu. Засега не е известно колко членове на огромния актьорски състав биха могли да се завърнат, но със сигурност не може да има възраждане на "Доктор Хаус" без Хю Лори.

Сериалът се излъчва за първи път в мрежата на FOX през 2004 г., като в крайна сметка продължава 8 сезона и впечатляващите 177 епизода. В определен момент сериалът се превърна в най-гледаното телевизионно предаване на планетата и се оценява на близо 20 милиона зрители само в Америка, които го гледат редовно.

Той е оценен и от критиката, като е номиниран (и често печели) буквално десетки награди, включително Primetime Emmys, People's Choice, Teen Choice, Golden Globes и Screen Actor Guild prizes. Самият Хю Лори печели цели 14 награди от общо 38 номинации за сериала.

Наскоро Хю Лори участва в научнофантастичния сериал на HBO "Авеню 5", чието действие се развива на борда на междупланетен круизен кораб, изхвърлен от курса и опитващ се да оцелее по време на дълго пътуване обратно към Земята с минимални запаси и максимален класов конфликт. Сериалът беше спрян след два сезона, така че изглежда, че Хю Лори ще има известно време да се подготви за възраждането на новия „Доктор Хаус“.

Новини