Dua Lipa едновременно водеща и гост в Saturday Night Live

16 април 2024
Dua Lipa
Снимка от БГНЕС

Dua Lipa се завръща в популярното американско шоу Saturday Night Live (На живо в събота вечер) следващия месец, този път за да върши „двойна работа“ и като водещ, и като музикален гост.

Съобщението, че Dua се връща в Ню Йорк на 4 май беше споделено по време на последния епизод, воден от Райън Гослинг, който изнесе встъпителен монолог на тема Тейлър Суифт.

Това ще бъде първият път, когато Dua е водеща на дългогодишното комедийно шоу, но ще участва за трети път. Преди това тя излезе на сцената като музикален гост на 30 Rock през февруари 2018 г. заедно с водещата Натали Портман и през декември 2021 г., докато беше музикален гост заедно с водещата и бивша звезда на SNL Кристин Уиг.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Певицата отпразнува крайъгълния камък в публикация в Instagram, наричайки себе си "DOUBLE DUTY DUA", като сподели емблематичната коркова дъска и съобщение на бележка.
Появата на Dua в SNL ще дойде ден след като издаде предстоящия си трети студиен албум Radical Optimism. Наскоро тя сподели първия си сингъл от проекта, „Illusion“. Новият албум ще бъде нейният първи от четири години насам и е дългоочаквано продължение на Future Nostalgia.

Dua каза в изявление по онова време, че терминът „радикален оптимизъм“ наистина „резонира“ с нея, след като за първи път беше запозната с концепцията от приятел преди години.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини