Duran Duran обявиха подробности за издаването на техния документално-концертен филм

20 юни 2023
John Taylor
Снимка от БГНЕС

Duran Duran обявиха допълнителни подробности за издаването на техния пълнометражен документално-концертен филм, „A Hollywood High“, чиято премиера ще бъде ексклузивно на Paramount + по-късно този месец в САЩ, Обединеното кралство, Канада, Италия и Франция, заедно с изданията на физически продукти на DVD и Blu-ray в началото на август. Отпразнувайки 40 годишната кариера на групата, филмът включва нови интервюта и легендарен декор на покрива, заснет през март 2022 г.на сградата на Capitol Records – първият дом на звукозаписната компания на групата.

Филмът ще бъде издаден на DVD и Blu-ray на 4 август. DVD и Blu-ray изданията ще включват 20 минути ексклузивни екстри, включително невиждани документални кадри, допълнителна песен, записана на живо. Ще бъдат налични допълнителни продуктови пакети, които ще включват лимитирани издания на записи от шоуто.

В Обединеното кралство излизането на „A Hollywood High“ ще бъде отбелязано със специално събитие в Лондон, което ще се проведе на 3 август, ден преди официалните издания на DVD и Blu-ray. Филмът ще бъде прожектиран изцяло преди ексклузивен DJ сет на Roger Taylor.

Duran Duran в момента са на турне в Северна Америка до септември, а днес обявиха допълнителни дати в Монреал и Атлантик Сити. „A Hollywood High“ беше пуснат за първи път в световен мащаб по кината през ноември 2022 г., режисиран от трима награждавани ветерани в индустрията, Гавин Елдър, Винсънт Адам Пол и Джордж Скот.

Новини