Ed Sheeran и Elton John пускат коледна песен

Новината разкри изпълнителят на “Shivers”

06 октомври 2021
social
Снимка от facebook

Ed Sheeran и Elton John ще издадат заедно коледна песен през декември. Изпълнителят на “Shivers” разкри общия проект в интервю за нидерландско радио.

Двамата британци са големи приятели и по думите на самия Ed си говорят по телефона почти всеки ден. Така миналата година на Коледа John се обадил на Sheeran, за да го поздрави за празника. Той споделил вълнението си от факта, че неговата песен "Step Into Christmas" от 1973 г. е достигнала за първи път 6-о място в британската класация. "Аз съм на 74 години и още имам хитове в класациите! Това е страхотно! Искам да направя нова коледна песен - искаш ли я запишем заедно?", казал Elton.

Ed признава, че реагирал скептично на идеята, защото никога не е искал да пее коледна песен. След смъртта на негов близък приятел обаче осъзнал колко е несигурен животът и променил мнението си: "Осъзнах как нещата могат да се променят буквално за една нощ. Защо да не направя коледна песен с Elton John? Утре може изобщо да не съм тук, а това ще е един страхотен начин да отпразнувам Коледа".

Ed Sheeran ще издаде новия си албум "=" на 29-и октомври. Последният му сингъл "Shivers" излезе на 10-и септември и измести предишния му хит "Bad Habits" от първото място в британската класация.

John преди дни представи дуета си със Stevie Wonder "Finish Line". Песента ще бъде включена в колекцията "The Lockdown Sessions", в която има колаборации с Lil Nas X, Miley Cyrus, Dua Lipa, Eddie Vedder и други.

 

Новини