Ed Sheeran и Elton John издават още една коледна песен

Двамата ще си партнират с LadBaby

10 декември 2021
social
Снимка от twitter

За поредна година LadBaby няма да пропуснат надпреварата за коледен сингъл номер 1 на Великобритания. Дуетът, който се състои от влогъра Mark Hoyle и съпругата му Roxanne, оглавява празничното издание на британската класация вече три поредни години - с "We Built This City" (2018), "I Love Sausage Rolls" (2019) и "Don’t Stop Me Eatin’" (2020).

Двойката има ново предложение за чарта и тази година, озаглавено "Sausage Rolls For Everyone". Този път обаче песента е по-специална - тя представлява версия на коледния дует на Ed Sheeran и Elton John "Merry Christmas", при това записана с тяхното активно участие и подкрепа.

Ed Sheeran и Elton John пожелават "Весела Коледа" с нова песен

В специално видео четиримата изпълнители обявиха, че всички приходи от общото им парче ще бъдат дарени на хранителна банка, която осигурява храна на нуждаещи хора във Великобритания. В него се чува и част от предстоящия празничен трак.

През октомври, когато стана ясно, че двамата с Ed ще издадат коледен сингъл, Elton John се пошегува, че ще трябва да се борят за първото място в коледната класация с човека с рулцето с наденичка ("sausage roll man").

В съобщението за новата колаборация се казва, че Sheeran се е свързал с LadBaby чрез Instagram и е предложил подкрепата си и заедно са измислили план. "Горд съм да подкрепя и да участвам в забавната преработка на "Merry Christmas" от LadBaby. Всички приходи ще бъдат дарени на Trussell Trust, една прекрасна и много важна кауза, затова стриймвайте, купете и слушайте", заявява Ed.

LadBaby добавя: "Свързахме се с Ed и Elton с идеята да направим нещо, което не е правено досега: да обединим музикалния свят с този на социалните мрежи и с общи усилия да помогнем на хората във Великобритания, които се нуждаят най-много от подкрепа. Ed и Elton са кралски особи в поп музиката, като и двамата се радват на големи успехи по Коледа, затова за нас е чест и много се вълнуваме да работим заедно, за да помогнем на семействата тази Коледа и да върнем истинския дух на празника със силата на рулцата с наденичка! Никой не бива да си ляга гладен, но в днешно време това се случва на много хора. Можете ли да си представите да трябва да избирате между това да затоплите дома си или да нахраните децата си? Помогнете ни да напишем историята! Трябва да направим всичко възможно да създадем бъдеще, в което всички да можем да си позволим да си лягаме сити".

"Sausage Rolls For Everyone" ще излезе на 17-и декември.

Новини