Ed Sheeran и Elton John пожелават "Весела Коледа" с нова песен

Дуетът вече има и забавно празнично видео

03 декември 2021
social
Снимка от facebook

Ed Sheeran и Elton John ще претендират за първото място в коледните класации с новия си дует "Merry Christmas". Макар да е празнична, песента все пак напомня за "болезнената година" и за "онези, които вече не са между нас".

Коледната колаборация покрива най-строгите изисквания за празничен хит с много звънчета, камбанки и с коледен хор. Това е една от трите тематични композиции, които звездите са написали, след като Elton John предлага да запишат празничен дует миналата Коледа. Продуцент е Steve Mac.

Видеото към "Merry Christmas" беше представено днес. В него те демонстрират страхотното си чувство за хумор, като забавните сцени веднага ще ви накарат да се усмихнете. С тях изпълнителите пресъздават моменти от емблематични коледни клипове и филми, като "Last Christmas" на Wham!, "Stay Another Day" на East 17 и "Walking in the Air" на Peter Auty от британската анимация от 1982 г. "Снежният човек". 

Всички приходи от песента ще бъдат разделени между благотворителните фондации на Ed Sheeran и Elton John - "Suffolk Music Foundation" и "The Elton John Aids Foundation".

Новини