Ed Sheeran изненада двойка на сватбата им с нова песен

12 септември 2023
Ed Sheeran
Снимка от БГНЕС

Ed Sheeran се отби до един от малките сватбени параклиси в Лас Вегас и изненада нищо неподозиращи влюбени, решили да се венчаят. 

Във видео, споделено в Instagram в понеделник, Sheeran влиза насред церемонията, докато Jordan и Carter Lindenfield, са на път да си разменят брачните обети. Придружен от беквокалисти и носещ единствено китарата си, той прави серенада на двойката с “Magical” – нова песен от предстоящия му албум "Autumn Variations", продуциран от Aaron Dessner, който ще излезе на 29-и септември.

След края на изпълнението хитмейкърът се подписва в свидетелството им за брак като свидетел.


Sheeran трябваше да изнесе концерт в Лас Вегас в събота, но се наложи да отложи концерта поради „технически проблеми“, оставяйки хиляди фенове – много от които пътуваха от други градове – в жегата пред стадиона "Allegiant" в града.

„Не мога да повярвам, че пиша това, но възникнаха някои предизвикателства по време на изграждането на нашето шоу във Вегас“, написа Sheeran в Instagram, когато наближи времето за шоу. „Невъзможно е да продължим с шоуто. Толкова съжалявам. Знам, че всеки е пътувал за това и ми се иска да мога да го променя. Концертът ще бъде отложен за събота, 28-и октомври, и всички закупени билети ще важат за тази дата. Наистина много съжалявам“. 

В неделя певецът сподели още информация за отложения концерт, като включи и статия на вестник The Sun, в която се казва, че е имало проблем с подовата настилка. 

“Съжалявам, че не успяхме да предупредим хората, чакащи отпред, по-рано. Наистина до последния момент мислехме, че ще успеем да направим шоуто, но нямаше как да се случи заради безопасността. Извинявам се отново на всички засегнати и се надявам, че ще се видим през октомври". 

Новини