Ed Sheeran подарил на родителите си частна обиколка на Лувъра

01 март 2024
Ed Sheeran
Снимка от Orpheus Music/Warner Music / Annie Leibovitz

Оказва се, че освен страхотен музикант със заслужена слава на създател на хитове, Ed Sheeran е и много добър син и съпруг. 

BBC съобщи, че британският изпълнител е подарил на родителите и на жена си тричасова частна обиколка на Лувъра в Париж. 

За това разказа бащата на Sheeran и пенсиониран куратор на галерия в интервю, дадено за да популяризира благотворително събитие за събиране на средства за подкрепа на млади артисти в град Ипсуич. По думите на John частното посещение се е състояло през 2021 г. и е било жест на благодарност от страна на неговия син към близките му. Таткото описва обиколката като "незабравимо преживяване" и добавя, че тогава за първи път в живота си е успял да разгледа внимателно Мона Лиза без тълпите от туристи.

“С Imogen ходихме до Париж да гледаме Edward, който щеше да пее на концерта "Global Citizen" пред Айфеловата кула, което си беше повече от достатъчно впечатляващо. Но той (Ed) ни изненада в неделя вечерта, като ни заведе на обиколка заедно със съпругата му Cherry в Лувъра. Мисля, че това беше неговият начин да ни благодари". 

Ed участва в шоуто "Global Citizen Live", събитие, което цели да привлече вниманието към борбата с бедността, климатичните промени и в конкретната година - необходимостта от ваксини срещу коронавируса. Сред звездите на сцената тогава бяха също Elton John, Black Eyed Peas и Stormzy.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини