Ed Sheeran изпълни част от коледния дует с Elton John

Очакваме много звънчета и празнично настроение

30 октомври 2021
social
Снимка от instagram / zakarywalters

Ed Sheeran изпълни част от коледния дует с Elton John.

Певецът разговаря със Zoe Ball от BBC Radio 2 и водещата го помоли да изпее поне частица от колаборацията, за която той се издаде в интервю преди няколко седмици.

Sheeran изобщо не се поколеба и изпълни молбата на Ball, като взе китарата си и започна да пее.

След изпълнението той каза: "Има много звънчета в песента и звучи доста по-коледно от това. Но това е малък намек за това какво представлява".

Sheeran разкри, че с John за записали коледна песен в интервю за нидерландско радио в началото на месеца. По-късно John също коментира новината в интерю за NME: "Трябваше да пазим строга тайна, а Sheeran с неговата голяма уста отиде в Нидерландия и издаде всичко! Трябва да излезе, още не сме я завършили, имаме още малко работа по песента".

Пред BBC Radio 2 Sheeran обясни, че вече няма нищо против да разкрива части от песните си преди да са излезли, което не е било така в миналото:

“Знаете ли какво осъзнах за това да пазиш зорко песните си преди издаването им? Например с "Shape Of You" си мислех "Никой не трябва да чува тази песен", пазих я в тайна. Но с "Bad Habits" си казах "Добре, защо да не пусна части от нея? Защо да не може хората да чуят малко?". Мисля, че в днешно време това просто кара хората да се вълнуват още повече за песента".

Новият албум на Sheeran "=" излезе в петък, заедно с видеото на новия му сингъл "Overpass Graffiti". Интервюто за BBC Radio 2 беше чрез видеовръзка от дома на британския хитмейкър, който е под карантина заради положителен тест за коронавирус.

Ed Sheeran промотира "=" от вкъщи

Новини