Ed Sheeran разкри следващия си проект

08 юни 2023
Ed Sheeran
Снимка от Annie Leibovitz - ASYLUM/ATLANTIC

Серията албуми с математически знаци като заглавия превърна Ed Sheeran  в световна суперзвезда. Последното издание “-” излезе в началото на месец май и сега всички се питат какъв ще е следващият ход на британския хитмейкър. 

В интервю за предаването “Today” на NBC Sheeran призна, че иска да се пробва в кънтри музиката. 

“През последните 13 години имах ясна представа какво ще представлява “математическата серия” и сега се питам какво предстои. Доста въпроси ми се въртят в главата. Няколко години живях в Нашвил и докато бях там неусетно се влюбих в кънтри музиката. Иска ми се да направя нещо такова в някакъв момент”.  

По-рано той обясни, че харесва много цялата култура, която съпътства кънтрито, след като по време на престоя си в Нашвил се запознал и с “общността” за писане на песни в южните щати. Sheeran споделя обаче, че се заслушал истински в музиката чак, когато се присъединил към турнето на Taylor Swift, “Red”, през 2013 г. Той разказва пред Billboard: 

"Обичам цялата култура, просто обичам писането на песни. Това са брилянтни песни. Това е общност. Не мисля, че в Европа има място, което можеш да посочиш и да кажеш “Това е домът на писането на песни”. И не става дума само за кънтри музика. Нашвил е център, в който се събират невероятни автори на музика и изпълнители. И за мен беше много вдъхновяващо да бъда там сред тях. Докато растях никога не съм слушал кънтри. След като се включих в турнето “Red” на Taylor и поживях в Нашвил, тя на практика ме запозна с тази страна на града”. 

Новини