Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Ед Шийран потвърди сватбата си с романтично видео
Ед Шийран потвърди сватбата си с романтично видео
Снимка: кадър YouTube
Ед Шийран потвърди сватбата си с романтично видео Понеделник, 23.12.2019 г., 09:24 ч. В клипа на „Put It All On Me“ двамата със съпругата му Чери Сийборн танцуват в кухнята си

Ед Шийран пусна нов музикален клип, в който целува съпругата си Чери Сийборн, като видеото потвърждава датата на сватбата им.

Видеото за „Put It All On Me“, с участието на певицата Ела Мей, разказва различните любовни истории на двойки от цял свят. В рядка публична показност на личните им отношения, Ед и Чери се виждат заедно в кухня, танцувайки, смеейки се и целувайки се.

Докато се шегуват, думи, описващи тяхната романтична история, вървят по екрана. „Още в гимназията Ед и Чери се харесаха силно. Преди няколко години те отново се намериха, имаше фойерверки. Те се ожениха през януари 2019 година", се казва във видеото.

Шийран обикновено остава мълчалив по отношение на връзката си с Чери, приятелка от детството, с която е посещавал училището в Съфолк. През януари 2018 г. той обяви, че двамата са сгодени, като написа в Instagram: "Сдобих се с годеница малко преди новата година. Много сме щастливи и влюбени, а котките ни също са сгодени".

През юли тази година той потвърди, че са станали съпруг и съпруга, но не сподели повече подробности.

Коментари